ICEHL: fordulatos rangadón nyert a Hydro Fehérvár

Vágólapra másolva!
2022.09.26. 21:31
null
Remek harmadik harmadban nyújtott teljesítményének köszönhetően győzte le a Vorarlberget a Hydro Fehérvár AV19 (Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap)
Kiváló harmadik harmadban nyújtott teljesítményének köszönhetően fordított, majd simán legyőzte az osztrák Vorarlberget a Hydro Fehérvár AV19 férfi jégkorongcsapata az osztrák bázisú jégkorongliga (ICEHL) alapszakaszának hétfői játéknapján.

 

Hazai jégen vívott rangadót az új idényt hozzá hasonlóan két vereséggel és egy győzelemmel kezdő Pioneers Vorarlberg ellen a Hydro Fehérvár AV19.

A találkozó az előzetes várakozásoknak megfelelő, kiegyenlített küzdelmet hozott, de az első harmadban egyik fél sem talált fogást a másikon.

A házigazda fehérváriak a második játékrész elején Brett Findlay góljával ugyan megszerezték a vezetést, a vendégek Kevin Macierzynski révén előbb egyenlítettek, majd egy perccel később Jack Jacome már meg is fordította az állást.

A Vorarlberg a harmadik harmadban viszont már nem tudta tartani előnyét: szűk hét perc után előbb Patrick Newell egyenlített, majd öt perccel később Henrik Nilsson bombagóljával fordítottak a fehérváriak. Három és fél perccel a rendes játékidő vége előtt Alex Petan növelte hazaiak előnyét, az 5–2-es fehérvári sikert pedig Newell második – üres kapura szerzett – gólja alakította ki, a Fehérvár pedig 2–2-re javította mérlegét.

JÉGKORONG
ICEHL
ALAPSZAKASZ

Hydro Fehérvár AV19–Pioneers Vorarlberg (osztrák) 5–2 (0–0, 1–2, 4–0)
Részletes jegyzőkönyv később!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik