Jégkorong: az FTC kárpótolja a pórul járt Gyergyó-drukkereket

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2022.10.28. 17:50
null
Fotó: fradi.hu
Kellemetlen közjáték vezette fel az FTC-Telekom–Gyergyói Hoki Klub Erste Liga-meccset, amelyre nem engedték be a vendégszurkolókat a hazai szektorokba érvényes jegyük ellenére sem. „A magyarországi sporttörvény és a liga által előírt 10 százalék férőhelyet minden mérkőzésre biztosítjuk a vendégszurkolók számára. Ez a 200 belépő a mérkőzés kezdetére elfogyott” – írta akkor az FTC Jégkorong Fb-oldala. A klub most elnézést kér a kellemetlenségekért, és kárpótolja az akkor pórul járt drukkereket.

 

A Ferencváros hivatalos közleményét változtatás nélkül közöljük.

„A klub belső vizsgálata megállapította, hogy jégkorongszakosztálya hibát követett el, amikor sem a mérkőzés szervezésekor, sem a mérkőzés időpontjában nem adott egyértelmű tájékoztatást arról, hogy a 2022. október 26-án a Tüskecsarnokban rendezett FTC-Telekom–Gyergyói Hoki Klub Erste Liga-mérkőzésen a vendégszurkolók esetében milyen szabályok szerint jár el. A Ferencvárosi Torna Club a hiányos tájékoztatásért és a szurkolók kezelése során felmerült problémákért elnézést kér. A szükséges intézkedéseket meg fogja tenni a szakosztály.

A magyar jégkorong érdeke mindig és mindenkor a teljes összefogás és az egymásba kapaszkodás. A sportág csak úgy lehet sikeres, ha a jégen is a teljes nemzetegységet képviseli, határon innen és határon túl is egymásért kell harcolnia mindenkinek.

A Ferencvárosi Torna Club ezért az összefogás jegyében meghívja soron következő, október 29-iki, szombati bajnoki mérkőzésére, az Újpest elleni Derbire a Gyergyói Hoki Klub és a Csíkszeredai Sport Klub vezetőit és játékosait.

A klub ugyanakkor kárpótolja mindazon szurkolókat, akik a pontatlan tájékoztatás miatt nem jutottak be a szerdai mérkőzésre. Megkérjük azokat, akik érvényes jeggyel rendelkeztek, de nem engedték be őket az FTC-Telekom–Gyergyói Hoki Klub mérkőzésre, belépőjük csatolásával jelentkezzenek a jegkorong@fradi.hu e-mail címen. Klubunk visszafizeti az érintett szurkolók számára a jegy teljes árát.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik