Erste Liga: Újpesten debütál az MJSZ új családi programja

MTI/R. P.MTI/R. P.
Vágólapra másolva!
2021.10.06. 18:32
null
Az Erste Liga Matiné vasárnap debütál (Fotó: Tumbász Hédi)
A következő két hónapban hét jégkorong Erste Liga-mérkőzés előtt várja családi programokkal a szurkolókat a magyar szövetség (MJSZ).

 

Az MJSZ szerdai közleménye szerint a szezonban Erste Liga Matiné-találkozókat szerveznek országszerte. A kiemelt napokon a meccsek helyszínén kialakított játékzónában ismerkedhetnek meg a sportággal az érdeklődők, találkozhatnak Csúszkával, a honi jégkorongsport kabalafigurájával, a harmadszünetekben pedig különböző játékokban tehetik próbára tudásukat és rátermettségüket.

A legjobbak értékes egyedi nyereményekkel térhetnek haza. Az MJSZ és a szervező klubok szeretettel várják a mérkőzésekre és a kapcsolódó programokra a helyszínekhez közeli utánpótláscsapatokat is.

Az Erste Liga Matiné vasárnap debütál Újpesten. A családi program a 14.15-kor kezdődő UTE–DEAC mérkőzés előtt másfél órával indul. A jégpálya bejáratához közel felállított MJSZ-sátorban a sort az aktivitások nyitják 12.45-kor, lesz kapura lövés, korongtorony-építés, kvízjáték nyereményekért, emellett lehet a csapatok mezeivel is fotózkodni. Fél órával később, 13.15-től 13.30-ig a házigazdák két játékosa, Kyle Just és Pokornyi Dávid dedikál a sátorban, majd az úgynevezett buborékhokit is ki lehet próbálni. Az első harmadszünetben kapura lövő versenyt rendeznek. A másodikban kvízjátékon a vendéglátók által felajánlott UTE-nyereményekért lehet harcba szállni, míg fődíjként egy dedikált hazai mez talál gazdára.

Az Erste Liga Matiné teljes menetrendje:
Október 10., vasárnap: Újpesti TE–Debreceni EAC (Budapest, Újpesti Jégcsarnok)
Október 16., szombat: Titánok–UNI Győr ETO HC (Zalaegerszegi Jégcsarnok)
Október 30., szombat: DVTK Jegesmedvék–Debreceni EAC (Miskolci Jégcsarnok)
November 7., vasárnap: FTC-Telekom–MAC HKB Újbuda (Budapest, Tüskecsarnok)
November 21., vasárnap: Debreceni EAC–DVTK Jegesmedvék (Debreceni Jégcsarnok)
December 4., szombat: Dunaújvárosi Acélbikák–MAC HKB Újbuda (Ajkai Jégcsarnok)
December 5., vasárnap: UNI Győr ETO HC–Brasov Wolves (Győr, Nemak Jégcsarnok)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik