Erste Liga: a kórházból üzent a súlyos sérülést szenvedő fradista

Vágólapra másolva!
2022.12.11. 22:51
null
Sarciá hordágyon hagyta el a jeget (Fotó: utehoki.hu)
Mint beszámoltunk róla, az Újpest 4–2-re legyőzte a Ferencvárost a fővárosi derbin a jégkorong Erste Liga vasárnap esti mérkőzésén. A találkozó elején a vendégek fiatal védője, Sarciá Antonino egy ütközés után mozdulatlanul maradt a jégen, s csak hosszú percek ápolása után tudták mentővel kórházba szállítani. 

A találkozót követő sajtótájékoztatón Fodor Szabolcs, a zöld-fehérek vezetőedzője még csak arról tudott beszámolni, hogy a jégről hordágyon, nyakmerevítővel levitt Sarciá szerencsére érzi a végtagjait, csupán a nyakát fájlalja, ám hamar kiderült, vélhetően egy kicsit komolyabb a baj.

„Sarciá Antonino a kórházból üzent, a legfontosabb hír: a körülményekhez képest jól van!” – kezdődik az FTC jégkorongszakosztályának hivatalos Facebook-oldalán megjelent vasárnapi késő esti közleménye.

A klub híradása szerint az első gyors diagnózisok alapján a 20 éves védőnek „nagy valószínűséggel elrepedt egy csigolyája, s az esésnél beütött térde is megsérült, de magánál van, minden végtagját tudja mozgatni, s várhatóan teljesen fel fog épülni”.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik