PSG: úgy tűnik, Mbappé még egy évet biztosan marad – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.08.30. 12:39
null
Úgy tűnik, Kylian Mbappé kitölti jövő nyárig szóló szerződését a PSG-nél (Fotó: AFP)
A Marca hétfő délelőtti híradása szerint Kylian Mbappé még egy évig biztosan marad a Paris Saint-Germain labdarúgója, vagyis idén nyáron nem szerződik a Real Madridhoz.

 

Másfél nappal a nyári átigazolási időszak lejárta előtt úgy tűnik, hogy Kylian Mbappé marad a PSG játékosa. A Real Madrid a múlt héten 170 plusz 10 millió eurót kínált a világbajnok támadóért, ám a párizsi klub visszautasította az ajánlatot, mert úgy véli, Mbappé ennél sokkal többet ér, még akkor is, ha jelenlegi szerződése lejártával jövő nyáron ingyen távozhatna.

A Marca úgy tudja, a 22 éves futballista nyugodtan figyeli a háttérből a fejleményeket, és akkor sem lesz boldogtalan, ha idén nyáron nem sikerül klubot váltania.

Mbappé nem titkolt vágya, hogy egy nap a Real Madrid játékosa legyen, ám Párizsban azt tervezik, hogy az előttünk álló hetekben, hónapokban megpróbálják meggyőzni a maradásról, és (ismét) új szerződést kínálnak neki.

A Marca megjegyzi, Mbappé ügyében valószínűleg csak akkor állhatna be fordulat, ha a Real Madrid emelne az ajánlatán, a PSG ugyanis nem fog engedni az igényeiből.

„A futball világában rengeteg a pletyka, de Mbappé a mi játékosunk – mondta a Reims elleni vasárnapi 2–0-s siker után Mauricio Pochettino, a Paris Saint-Germain vezetőedzője. A fővárosiak mindkét gólját Mbappé szerezte. – Az elnökünk és Leonardo (a klub sportigazgatója – a szerk.) nagyon világosan fogalmaztak. Kylian itt van velünk, aminek én nagyon örülök. Ő az egyik legjobb, ajándék számunkra.”

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik