Az argentin vezetőedző elmondta, a hatszoros aranylabdás játékos a klub rendelkezésére áll (Fotó: AFP)
Az argentin vezetőedző elmondta, a hatszoros aranylabdás a klub rendelkezésére áll (Fotó: AFP)

 

Mauricio Pochettino sajtótájékoztatót tartott a Manchester City elleni meccs előtt, és szót ejtett a Neymar és Mbappé közti nézeteltérésről.

„Mindketten fantasztikus srácok. A labdarúgásban akadnak ilyen helyzetek. Nálunk mindig a győzelem a legfontosabb. A sajtóban nagy visszhangot keltett az ügy, de valójában semmiség volt az egész. A két játékos beszélt egymással a szituáció után”olvasható az argentin vezetőedző nyilatkozata a legnagyobb francia sportnapilap, a L'Équipe oldalán.

Pochettino kitérő választ adott arra, hogy a Barcelonától 21 év után távozó, és a PSG-hez szerződő Lionel Messi játszik-e majd a City ellen.

„Nem erősítek meg semmit a meccs napjáig. A klub rendelkezésére áll – mondta a tréner, aki a hatszoros aranylabdás támadó beilleszkedéséről is beszélt. – Hosszú időt töltött el a Barcánál. Türelmesnek kell lennünk az új játékosainkkal, hogy alkalmazkodhassanak az új környezetükhöz.

Messi az Olympique Lyon ellen 2–1-re megnyert bajnokin – melynek 76. percében nemtetszése ellenére lecserélték – kapott egy rúgást a bal térdére. A meccs utáni MRI-vizsgálatok csontzúzódást mutattak ki 34 éves játékosnál, így kihagyta a Metz, illetve a Montpellier elleni meccset is. 

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT
21.00:
Paris Saint-Germain (francia)–Manchester City (angol) (Tv: M4 Sport)
21.00: RB Leipzig (német)–FC Bruges (belga) (Tv: Sport2)
B-CSOPORT
21.00:
Porto (portugál)–Liverpool (angol)
21.00: Milan (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
C-CSOPORT
18.45:
Ajax (holland)–Besiktas (török) (Tv: Sport2)
21.00: Borussia Dortmund (német)–Sporting CP (portugál)
D-CSOPORT
18.45:
Sahtar Doneck (ukrán)–Internazionale (olasz), Kijev (Tv: Sport1)
21.00: Real Madrid (spanyol)–Sheriff Tiraspol (moldovai) (Tv: Sport1)