PSG: Pochettino már télen távozhat, Zidane válthatja – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.12.08. 11:48
null
Mauricio Pochettino (balra) és Zinedine Zidane (jobbra) (Fotó: Getty Images)
Az elmúlt napokban több olyan hír is megjelent a francia sajtóban – többek közt a L'Équipe-ben is –, hogy a Paris Saint-Germain vezetőedzője, Mauricio Pochettino már a télen távozhat a klubtól, részben Lionel Messi miatt. Erre most a spanyol Cadena SER rádióállomás munkatársa, Manu Carreno erősített rá.

Manu Carreo információi alapján ugyanis a párizsi vezetőség eltökélt amellett, hogy akár már télen lecseréljék Maurcio Pochettinót – ahogyan tették azt tavaly decemberben Thomas Tuchellel.

Az argentin tréner irányítása alatt a PSG utcahosszal vezeti a Ligue 1 tabelláját, de Bajnokok Ligájában csak csoportmásodik lett a Manchester City mögött, a játék nem mindig gördülékeny, ráadásul francia sajtóhírek szerint az immár hétszeres aranylabdás Lionel Messi sincsen elragadtatva honfitársa taktikai elképzeléseitől.

A Cadena SER munkatársa szerint a klub már fel is vette a kapcsolatot az éppen klub nélküli francia játékoslegendával, az edzőként háromszoros BL-győztes Zinedine Zidane-nal. Ez utóbbi egyszer már a francia sajtóban is felmerült novemberben, a PSG sportigazgatója, Leonardo akkor azonban tagadta, hogy így lenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik