PSG: „Neymarnak már Aranylabdát kellett volna nyernie”

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.04.15. 11:40
null
Vajon lesz még esélye Neymarnak az Aranylabdára? (Fotó: AFP)
Fábio Aurélio, a Liverpool és a Valencia korábbi hátvédje a GOAL-nak adott interjút, amelyben a PSG sztárjáról, Neymarról és a brazil válogatott világbajnoki esélyeiről is beszélt.

„Mindig azt mondom, hogy én nagyon csalódott lennék a helyében. Azzal az ambícióval és tehetséggel, amivel rendelkezik csak szomorúbbá teszi azt a tényt, hogy sosem nyerte meg az Aranylabdát. Mindene megvan hozzá, szóval nem tudom mi történt, talán más dolgok fontosabbak neki” – kezdi Fábio Aurélio.

„Látod azokat a játékosokat, mint Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, ők tíz-tizenöt éve a legmagasabb szinten teljesítenek, és alig hallasz olyat, hogy a pályán kívül problémás ügyeik lennének, de Neymarnak mindig belekeveredik valamibe. El kellene határolódnia ezektől a dolgoktól, mert elképesztő dolgokra képes.”

Aurélio jelenleg játékosmegfigyelőként dolgozik és Brazíliában keres fiatal tehetségeket. A Liverpoolban 133 tétmérkőzésen pályára lépő balhátvéd szerint a brazil válogatottnak nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja nyerni az év végi világbajnokságot, de mindenképpen esélyesként kell számolni vele.

„Könnyen jutottak ki, de ennek nem kellene túl sok figyelmet szentelni. Volt már, hogy nehezen kvalifikálták magukat, aztán megnyerték a tornát, szóval emiatt is nehéz megítélni. Erősek lesznek és jó keretük is van. Talán nem azt a szép focit játsszák, amit az emberek elvárnak tőlük, de egy szalonképes csapat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik