PSG: Nem Messi a megoldás a párizsiak problémáira – Henry

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.17. 10:32
null
Henry szerint a PSG-nél a védelem az igazi probléma (Fotó: AFP)
Thierry Henry, az FC Barcelona és az Arsenal korábbi világklasszis csatára szerint nem Lionel Messi a megoldás a Paris Saint-Germain problémáira.

 

Thierry Henry véleménye szerint Lionel Messi hiába rendelkezik emberfeletti képességekkel, ha a PSG védelme nem mutat javulást. A francia elmondta, egy csapatban az egyensúly a legfontosabb.

„Egy olyan csapatról beszélünk, ami hasonlít arra a Barcára, amiben én is játszottam, de az emberek elfelejtik, hogy mi anno nem kaptunk sok gólt. A stabil védekezéssel bíró együttesek nincsenek messze a bajnoki cím, sőt még a Bajnokok Ligája megnyerésétől sem” – mondta Henry.

„Az emberfeletti játékosok megkönnyíthetik a gárda helyzetét, de ahogyan én látom, a PSG jelenleg túl sok gólt kap ahhoz, hogy még tovább jusson a BL-ben” – tette hozzá az egykori klasszis.

A fővárosi alakulat az elmúlt idényben az elődöntőig jutott a Bajnokok Ligájában, ott azonban nem sok esélye volt Pep Guardiola Manchester Cityjével szemben.

A nyáron a Paris Saint-Germain egyébként a védelmet is próbálta megerősíteni, hiszen Gianluigi Donnarummát, Sergio Ramost és Asraf Hakimit is szerződtette.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik