PSG: Messi édesapja felvette a kapcsolatot a Barcával – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.03.14. 09:22
null
Lionel Messit egyelőre nem sok öröm érte a Paris Saint-Germain játékosaként (Fotó: AFP)
Gerard Romero spanyol újságíró információi szerint Lionel Messi édesapja, Jorge Messi néhány nappal ezelőtt felvette a kapcsolatot az FC Barcelona vezetőségével, hogy fia esetleges visszatérésének lehetőségéről puhatolózzon.

 

Lionel Messi jól láthatóan szenved a PSG játékosaként, a francia sztárklubnál megközelítőleg sem tud olyan teljesítményt nyújtani, mint amilyet elvárnak tőle. Kedélyállapota csak tovább romolhatott azután, hogy a Paris Saint-Germain kiesett a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligájából. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a PSG szurkolóinak egy csoportja kifütyülte őt (és Neymart) a Bordeaux elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen…

SZAVAZÁS

Ön lát arra esélyt, hogy Lionel Messi játékosként visszatérjen a Barcelonához?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Gerard Romero spanyol újságíró úgy tudja, Messi édesapja néhány nappal ezelőtt – feltehetően a BL-búcsú után – kapcsolatba lépett a Barca vezetőségével, hogy fia esetleges visszatérésének lehetőségéről érdeklődjön. Ennél többet egyelőre nem tudni – így azt sem, Jorge Messi milyen választ kapott a katalán klubtól –, de Romero figyelmeztet, a következő hetekben rengeteg hír láthat napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Messi visszatérhet a Camp Nouba.

A spanyol és olasz átigazolási ügyekben jártas Matteo Moretto vasárnap úgy fogalmazott, Messinek minden álma, hogy újra az FC Barcelona játékosa legyen.

Az argentin szupersztár tavaly nyáron 2023-ig szóló szerződést kötött a PSG-vel, plusz egy év hosszabbítási opcióval.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik