PSG: megegyeztek a Napolival, szerdán érkezhet a középpályás

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2022.08.30. 13:45
null
Fabián hamarosan Párizsban (Fotó: AFP)
Jövőre lejár a szerződése a Napolival a spanyol válogatott középső középpályásnak, Fabiánnak, akit ezért még ezen a nyáron eladnak: a PSG 20–23 millió eurót fizet a 26 éves labdarúgóért.



2018-ban 30 millió euróért vette a védekező, középső és támadó középpályásként is bevethető, 15-szörös válogatott Fabiánt a Napoli, és az azóta sokat fejlődő játékost Európa topklubjai csábítják tavaly óta.

A licit nyertese a jelek szerint a PSG, Fabián holnap Párizsba érkezik az orvosi vizsgálatokra és a szerződése aláírására. Az olasz klub 20, más források szerint 23 millió eurót kap érte.


Nem áll le a francia klub ezt követően sem, a COPE szerint a Valencia karmestere, Carlos Soler is a PSG-hez igazol, az ő szerződése is kifut jövő nyáron, így viszonylag olcsón, 15–17 millióért le lehet igazolni.

FRISSÍTÉS: kedden délután Fabrizio Romano már arról írt, hogy a felek mindenben megállapodtak egymással... hamarosan jöhet mindkét bejelentés!


A portugál Vitinháért 41.5 millió eurót adott a PSG a nyáron, honfitársáért, Renato Sanchesért 15 milliót, a két spanyol középpályás érkezése után egészen biztos, hogy Leandro Paredes (Juventus?), Idrissa Gueye (Everton? Sporting CP? Porto?) és Rafinha (Real Sociedad?) is távozik a napokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik