PSG: Lionel Messi a szavát adta, hosszabbít Párizsban – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.12.21. 20:12
null
Lionel Messi még egy évet marad a francia fővárosban (Fotó: Getty Images)
A Le Parisien információi szerint a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain és friss világbajnok argentin játékosa, Lionel Messi mindenben megegyezett egymással a hétszeres aranylabdás szerződéshosszabbítását illetően.

 

A 2023–2024-es idényt is Párizsban fogja tölteni Lionel Messi állítja a Le Parisien, francia szaklap. Informácóik szerint a most már világbajnok argentin és klubja, a Paris Saint-Germain között a katari torna ideje alatt jött létre a megállapodás.

A hosszabbításról szóló első hírek december elején jelentek meg, Messit pedig állítólag nem volt nehéz meggyőzni, a családja boldog Párizsban, a PSG pedig lehetővé teszi neki, hogy Európa élvonalában játsszon.

A 35 éves játékos jövőjéről a vb előtt sok találgatás folyt. A PSG-nél eltöltött, nem túl meggyőző első idény után, sokan úgy látták, hogy gyorsan váltani fog. Miamiba, David Beckham klubjába vízionálták, mivel a napsütötte városban a családnak lakása van. Olyan találgatások is megjelentek, melyek szerint Messi visszatért volna Barcelonába, azonban a katalán klub jelenleg nincs olyan anyagi helyzetben, hogy a transzfert végigvigye, valamint Messi viszonya sem felhőtlen a vezetőséggel.

Az igazi kérdés Luís Campos, tanácsadó és Nasszer al-Khelaifi elnök számára az volt, hogy Messi hogyan birkózott volna meg egy esetleges világbajnoki kudarccal, és az milyen irányba vitte volna a karrierjét.

Fabrizio Romano, olasz újságíró szerint a felek között a szerződés hosszáról és a fizetésről még nincs megállapodás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik