PSG: Leonardo továbbra is úgy gondolja, Mbappé hosszabbít majd

Vágólapra másolva!
2021.09.15. 10:42
null
Kylian Mbappé tényleg marad Párizsban? (Fotó: AFP)
Leonardo, a Paris Saint-Germain labdarúgóklubjának sportigazgatója továbbra is úgy gondolja, hogy Kylian Mbappé a 2022 nyarán lejáró szerződése és az eddig visszautasított hosszabbítási ajánlatok ellenére sem távozik a párizsiaktól.

A 22 éves világbajnok csatárt a nyári átigazolási időszakban a Real Madrid próbálta megszerezni, de a PSG elutasította a spanyolok ajánlatát, mert túl alacsonynak találta.

Az egyetlen, ami történhetett vele, hogy nálunk marad. Mi sosem akartuk, hogy Kylian részese legyen egy ilyen huzavonának, és egyáltalán nem voltunk elégedettek a Real Madrid viselkedésével” – jelentette ki Leonardo a Canal Plusnek nyilatkozva.

Világossá tettük, hogy a mi meglátásunk szerint az ajánlatuk nem tartalmaz megfelelő összeget, hiszen kevesebb volt, mint amit mi fizettünk a játékosért. Az utolsó madridi ajánlat meg sem érkezett hozzánk” – mondta a sportigazgató.

Mbappé kiváló formában futballozik, és várhatóan a hatszoros aranylabdás Lionel Messivel, valamint a brazil Neymarral együtt a kezdőcsapatban kap helyet a PSG szerda esti Bajnokok Ligája-mérkőzésén, melyet az FC Bruges vendégeként játszik a francia együttes.

„Nem látom, azt a forgatókönyvet, hogy az idény végén távozik tőlünk, kapcsolata ugyanis nagyon mély a PSG-vel. Szerintem a klubnál mindenki vele képzeli el a jövőt” – tette hozzá Leonardo.

Szeptember elején a Le Parisien című napilap úgy értesült, hogy Mbappé visszautasította a PSG második szerződéshosszabbítási ajánlatát, mely szerint a támadó két évig, szezononként nettó 45 millió eurós (15,68 milliárd forint) fizetést kapott volna.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik