PSG: felbonthatják a még mindig sérült Ramos szerződését – sajtóhír

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.02. 09:36
null
Nem biztos, hogy a világbajnok és Európa-bajnok Sergio Ramos akár csak egy meccset is játszik a PSG-ben (Fotó: AFP)
A Le Parisien információja szerint a Paris Saint-Germain fontolgatja, hogy felbontja a nyáron szerződtetett Sergio Ramos megállapodását, mivel a spanyol védő sérülés miatt még be sem mutatkozhatott a francia sztárcsapatban.

 

Nincs egyszerű helyzetben a Leipzig. A Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is alkalmazó együttes mindhárom eddigi mérkőzését elveszítette a csoportkörben. A lipcseiek szerdán a PSG-t fogadják, s az biztos, hogy a francia sztárcsapatban ezúttal sem lép pályára Sergio Ramos. Sőt, elképzelhető, hogy sohasem játszik tétmérkőzésen a párizsiaknál.

A Le Parisien információja szerint a klub fontolgatja, hogy felbontja a nyáron elcsábított védő szerződését, mivel sérülés miatt még be sem mutatkozhatott, és az is kérdésessé vált, hogy hosszú távon hasznára lehet-e az együttesnek. Legutóbb május 5-én játszott tétmérkőzést, még a Real Madrid színeiben, a Chelsea otthonában 2–0-ra elveszített BL-elődöntőben. Azóta sérülésekkel bajlódik, folyamatosan csúszik tervezett visszatérése. A szerződése 2023 nyaráig érvényes, a klubnak a világbajnok spanyol futballistával is meg kell egyeznie, ha szeretné idő előtt megszüntetni a megállapodást.

Bár a klub továbbra is azt kommunikálja, hogy vár a 35 éves csillag felépülésére, a PSG-hez közelálló Le Parisien szerint a vezetőség türelme véges. Azt is egyre többen kérdőjelezik meg, hogy jó ötlet volt-e szerződtetni (még ha ingyen is) egy ilyen idős labdarúgót, aki sérülések miatt már az előző idényben is jó néhány mérkőzést kihagyott.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
A-CSOPORT, 4. FORDULÓ
November 3., szerda

21.00: Manchester City (angol)–FC Bruges (belga)
21.00: RB Leipzig (német)–Paris Saint-Germain (francia) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Paris SG 3 2 1 6– 3 +3 7
2. Manchester City 3 2 1 11– 6 +5 6
3. FC Bruges 3 1 1 1 4– 7 –3 4
4. RB Leipzig 3 3 6–11 –5 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik