PSG: évi 50 millió eurót fizetnének Mbappénak, hogy maradjon – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.23. 13:38
null
Mbappé óriási összeget kaszálhat a francia fővárosban (Fotó: AFP)
A goal.com információi szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata évi 50 millió eurós fizetést ajánlott Kylian Mbappénak.


Amennyiben igazak a sajtóértesülések, a francia csatár lehet a Paris Saint-Germain legjobban fizetett labdarúgója. Az 50 millió euró ráadásul „csak” Mbappé alapfizetése lenne, erre jönnének még különböző bónuszok is. A tárgyalások ezen a héten Dohában zajlanak a PSG és játékosa között.

Szerdán arról cikkeztünk, hogy a Paris Saint-Germain és az FC Barcelona egykori klasszisa, Ronaldinho szerint nincs értelme annak, hogy Kylian Mbappé távozzon a PSG-től. Szerinte a fővárosiak most már ugyanolyan szinten vannak, mint Európa legjobbjai.

Néhány hete Mauricio Pochettino is elárulta, azt szeretné, ha Mbappé maradna, hiszen szerinte ez lenne az optimális a klubnak és a játékosnak is. A 23 éves világklasszis maga is úgy nyilatkozott, hogy a szerződéshosszabbítás lehetséges opció számára.

Bár tavaly csak arról lehetett olvasni a nemzetközi sajtóban, hogy Mbappé a Real Madridba szeretne igazolni – válogatottbeli csapattársa, Karim Benzema is erősen kampányolt mellette –, jelenleg úgy néz ki, hogy még a királyiak sem tudják felvenni a versenyt a PSG-vel.

Mbappé 2018 óta 212 mérkőzésen összesen 165 gólt szerzett és 83 gólpasszt osztott ki. A szerződése június 30-án jár le, így érthető, hogy a párizsi együttes egyre nagyobb összeget ajánl egyik legmeghatározóbb futballistájának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik