PSG: Elmondtam a vezetőknek, hogy távozni akarok – Mbappé

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.04. 14:19
null
Mbappé már júliusban szólt a vezetőségnek, hogy csatlakozni akar a Real Madridhoz (Fotó: AFP)
Kylian Mbappé az RMC Sport rádióadón futó Rothen Ignites műsorban – amelynek műsorvezetője a korábbi francia válogatott Jérome Rothen – elmondta, már júliusban szólt a PSG-nek, hogy csatlakozni szeretne a Real Madridhoz, ám a klub nem tett eleget a kérésének. 

 

Nyáron sokáig téma volt, hogy Kylian Mbappé a Real Madridhoz szerződne, a „királyiak” sajtóhírek szerint még úgy sem sajnáltak volna 200 millió eurót kiadni a szupersztárért, hogy 2022. június 30-án lejár a szerződése a párizsi klubnál.

„Amikor már tudtam, hogy nem akarom meghosszabbítani a szerződésem, szóltam a vezetőségnek, hogy időben el tudjanak adni, s minőségi játékost tudjanak a helyemre igazolni – mondta a francia válogatottal 2018-ban világbajnokságot nyerő Mbappé az RMC Sportnak adott exkluzív interjú előzetesében, amely teljes egészében kedden 18 órakor jelenik meg. – Mindig is boldog voltam itt, most is az vagyok, azt akartam, hogy mindenki számára megfelelő üzlet köttessen. Aztán úgy voltam vele, ha nem akarjátok, hogy elmenjek, akkor maradok.”

A 22 éves támadó ugyanakkor elutasította azt a vádat, mely szerint nem akart volna beszélni a PSG sportigazgatójával, Leonardóval.

„Nem örültem túlságosan, amikor azt mondta Leonardo, hogy nem változott semmi az átigazolási ügyemet illetően. Ugyanakkor sokan azt mondták, hat-hét szerződéshosszabbítási ajánlatot is elutasítottam, s nem akarok Leonardóval beszélni… Ez nem igaz!”

Az RMC azt állítja, a kedden megjelenő hosszabb, körülbelül kétórás beszélgetés során Mbappé beszél a francia válogatottról, a feltételezett arroganciájáról és Lionel Messi érkezéséről is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik