PSG: elképesztő sztori, házat vett a takarítónőjének Tuchel

Vágólapra másolva!
2021.09.21. 18:51
Egészen elképesztő történet került elő Franciaországban a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától 2020-ban távozó, jelenleg a Chelsea-t irányító Thomas Tuchelről.

A különleges hír az angol és a francia sajtót is körbejárta, és bár az eredeti forrást nehéz fellelni, valószínűleg Tuchel egyik közeli ismerősétől indult a közösségi oldalakról.

A beszámolók szerint a német mester, mikor a PSG vezetőedzője lett, házához felfogadott egy Fülöp-szigeteki takarítónőt. Eddig semmi különös, a Párizsban két évet töltő Tuchel azonban franciaországi tartózkodása alatt remek barátságot kötött a hölggyel, és többször is elképesztően nagyvonalúan viselkedett.

Egészen különleges történet látott napvilágot Thomas Tuchelről (Fotó: AFP)
Egészen különleges történet látott napvilágot Thomas Tuchelről (Fotó: AFP)

Az egész onnan indult, hogy egy beszélgetés során kiderült, a takarítónő egyszerre három állást vállal, hogy összegyűjtse a pénzt fia szívműtétjére. Mikor ugyanis Tuchelhez eljutott ez az információ, gondolkodás nélkül azonnal kiállított egy csekket, amely fedezte a teljes kezelést.

Ez viszont valóban csak a kezdet volt. Beszélgetéseik során ugyanis a nála dolgozó hölgy egyszer megemlítette, neki csak annyi az álma, hogy egy nap hazatérhessen a Fülöp-szigetekre, ott vehessen egy kis házat, és hazájában tölthesse nyugdíjas éveit a családjával.

Mikor ugyanis Tuchel távozott Párizsból, és elköszönt kedvenc dolgozójától is, átnyújtott neki egy kulcsot. A német mester búcsúajándékként vásárolt egy házat a Fülöp-szigeteken a takarítónőjének…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik