PSG: eldőlt, Mauricio Pochettino távozik a klubtól – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.06.13. 12:55
null
Mauricio Pochettino távozik a PSG-től (Fotó: AFP)
Egybehangzó nemzetközi sajtóhírek szerint a klubbal való megbeszéléseket követően eldőlt, hogy Mauricio Pochettino távozik a PSG-től.

 

A párizsi egyesület még nem tett hivatalos bejelentést, de biztosra vehető, hogy az 50 éves argentin szakember nem tölti ki a jövő nyárig érvényes szerződését – számolt be a BBC.

Pochettino az előző hét végén ült le egyeztetni a klubbal, egyúttal értékelni a mögöttük hagyott idényt, amely bajnoki címet hozott, ugyanakkor a Bajnokok Ligájában ezúttal sem jött össze a sikeres szereplés: a nyolcaddöntőben a végső győztes Real Madrid búcsúztatta a gárdát.

A francia labdarúgásban jártas Tom Williams a következőket mondta a Sky Sports-nak:

„Nem meglepő, hónapok óta várható volt. Már az előző nyáron is megkeresték a Tottenhamtől egy lehetséges visszatérés kapcsán. Mindenki tudja, hogy nem volt teljesen boldog a PSG-nél. Az idény során sem voltak rendben a dolgok, még a bajnoki menetelés során sem. Egyszerűen nem álltak össze a részletek, a játék borzasztó volt. Régóta a levegőben lógott, hogy Pochettino nem folytatja a következő idényben. Az, hogy most elértünk eddig a pontig, senkit nem lep meg.”

Utódjelöltből nincs hiány, Zinédine Zidane, José Mourinho és a Nice-t irányító Christophe Galtier is szóba került kiszemeltként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik