PSG: egyre feszültebb a hangulat az öltözőben, klikkesednek a játékosok

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.03.22. 15:46
null
Úgy tűnik, nincs meg a csapategység a PSG-nél (Fotó: AFP)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germiain öltözőjében egyre feszültebb a hangulat a Bajnokok Ligája-kiesés és a Monaco elleni súlyos vereség után.

Kemény heteken van túl a Paris Saint-Germain. Március elején összesítésben 2–0-ra is vezetett Pochettino együttese a Real Madrid ellen, ám Karim Benzema mesterhármasával mégis a „királyiak” jutottak tovább a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

Vasárnap újabb nagy pofonba szaladt bele a PSG: Ben Yedder duplájával és Volland góljával a Monaco 3–0-ra kiütötte Neymarékat.

Az RMC Sport beszámolói szerint a monacói fiaskó után az öltözőben is igencsak feszültté vált a hangulat. Állítólag kettészakadt a társaság – a dél-amerikaiak és a francia anyanyelvűek klikkesedéséről lehetett olvasni a külföldi médiában.

„Nincs egy vezéregyéniség sem a klubban. Sokat elárul a párizsi játékosokról, hogy senki sem szólalt fel az öltözőben egy ilyen súlyos vereség után” – írja az RMC Sport.


Lionel Messi is jól láthatóan szenved a PSG játékosaként, a francia sztárklubnál megközelítőleg sem tud olyan teljesítményt nyújtani, mint amilyet elvárnak tőle. Kedélyállapota csak tovább romolhatott azután, hogy a Paris Saint-Germain kiesett a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligájából. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a PSG szurkolóinak egy csoportja kifütyülte őt (és Neymart) a Bordeaux elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen...

Gerard Romero spanyol újságíró úgy tudja, Messi édesapja néhány nappal ezelőtt – feltehetően a BL-búcsú után – kapcsolatba lépett a Barca vezetőségével, hogy fia esetleges visszatérésének lehetőségéről érdeklődjön.

A Monaco elleni zakót követően Mauricio Pochettino vezetőedző is arról beszélt, hogy együttese még mindig nem tért magához a Bajnokok Ligája-búcsú után.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik