PSG: edzője szerint Mbappé az idény végéig biztosan marad

MTI/ CS. B.MTI/ CS. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.20. 12:15
null
Mauricio Pochettino marasztalja Mbappét (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mauricio Pochettino szerint a sztárcsatár Kylian Mbappé nem hagyja el az együttest ebben az idényben.

 

A francia világbajnok, akinek még egy évig érvényes a szerződése, így jövő nyáron szabadon igazolhatóvá válik, korábban többször is kijelentette, hogy a Real Madridba vágyik, és amint lehet, távozik a PSG-től.

„Keményen dolgozik, és nagyon motivált, ő a mi futballistánk. Úgy gondolom, hogy marad és velünk fogja tölteni ezt a szezont" – idézte az argentin Mauricio Pochettinót az RMC Sport.

A héten megjelent információ szerint a Real bármikor vinné Mbappét és kész akár 150 millió eurót is fizetni érte. A spanyol királyi klub állítólag ötéves szerződést és „galaktikus" fizetést ígért a 22 éves támadónak.

Mbappé egyes hírek szerint rosszul fogadta és a mielőbbi elmenetelre ösztönözte, hogy az amúgy is világsztárokkal tűzdelt PSG az új idényre szerződtette az FC Barcelonától kényszerűen távozó argentin klasszist, a hatszoros aranylabdás Lionel Messit.

A PSG pénteken a Brest otthonába látogat, és a párizsiak hivatalos oldalán ismertették az utazó keretet: az biztos, hogy Messi és Neymar nem játszik majd, ugyanakkor Marquinhos, Ángel Di María, és Marco Verratti újra pályára léphet, míg Gianluigi Donnarumma és Georginio Wijnaldum az első tétmérkőzésükön szerepelhetnek a gárdában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik