PSG: ebből baj lesz – Icardi, úgy tűnik, félrelépett, elválhat a sztárpár

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.10.19. 19:01
Nem akármilyen szappanopera kerekedett ki Párizsban az elmúlt napokban. A Paris Saint-Germain sztárja, Mauro Icardi és felesége, egyben ügynöke, Wanda Icardi házassága, úgy tűnik, tönkrement, és ez akár az argentin támadó futballkarrierjére is kihathat – írta meg a rmcsport.bfmtv.com.
WANDA ICARDIRÓL ÉS A SZÍNÉSZ, MODELL NŐRŐL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG (Fotó: Getty Images)
WANDA ICARDIRÓL ÉS A SZÍNÉSZ, MODELL NŐRŐL KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG (Fotó: Getty Images)

A párnak már közel sem olyan felhőtlen a kapcsolata, mint júniusban, amikor Zanzibárban búvárkodott.

Mauro Icardi és Wanda Icardi 2014-ben házasodott össze. Két gyerekük született: Francesca Icardi Nara (6) és Isabella Icardi (4), de Wandának az előző házasságából még további három gyermeke van a szintén futballista, az FC Barcelonát is megjáró Maxi Lópeztől. A Buenos Aires-i születésű hölgy argentin médiaszemélyiség, futballügynök, showgirl, televíziós műsorvezető és modell, akit több mint 8.9 millióan követnek az Instagramon.

Most úgy tudni, a 28 éves játékos egy énekes, modellel lépett félre, amit megtudott a felesége.

Wanda még a hétvégén ezt posztolta ki Instagram-oldalára: „Egy újabb családot tettél tönkre egy k..váért.” Ezek után pedig törölte az összes közös képüket a közösségi oldaláról.

Látva ezt, Icardi elkérte magát Párizsból, és Milánóba repült, hogy tisztázza a dolgokat a feleségével. Úgy tűnt, ez sikerült is neki, mert a házaspár később három közös képet tett ki az Instagramra, de hétfőn aztán ismét rosszkedvében posztolt az egykori modell.

„Szép nap. Jobban szeretem a kezem, ha nincs rajta a gyűrű.”

Az argentin sajtó szerint, aki elcsavarta Icardi fejét az nem más, mint a színésznő, énekes és modell China Suárez.

Mivel leánykori nevén Wanda Nara Icardi játékosügynöke is, így a helyzet akár a PSG-re is kihathat. A párizsiak vezetőedzője, Mauricio Pochettino elárulta az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-csoportkör mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, hogy támadója valóban nem edzett az elmúlt két napban „családi gondok” miatt, de így is ott lesz a meccskeretben.

Az eltrecetv.com.ar szerint Icardi azzal fenyegette meg a feleségét, hogyha elválik tőle, akkor elhagyja a PSG-t, ami, mint játékosügynökét, rosszul érintené Wandát.

Ennek a történetnek még lesz folytatása...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik