PSG: „Belefáradtam” – Neymar kiakadt az őt kritizáló exjátékosokra

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.04.19. 14:55
null
Neymar csendre inti az őt kritizáló exjátékosokat (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Liverpool FC korábbi védője, a már visszavonult Fábio Aurélio múlt héten a GOAL-nak adott egy interjút, amelyben honfitársát, a PSG labdarúgóját, Neymart kritizálta. Nem maradt el a válasz...

 

„Mindig azt mondom, hogy én nagyon csalódott lennék a helyében. Azzal az ambícióval és tehetséggel, amivel rendelkezik, csak szomorúbbá teszi azt a tényt, hogy sosem nyerte meg az Aranylabdát. Mindene megvan hozzá, szóval nem tudom mi történt, talán más dolgok fontosabbak neki. Látod azokat a játékosokat, mint Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, ők tíz-tizenöt éve a legmagasabb szinten teljesítenek, és alig hallasz olyat, hogy a pályán kívül problémás ügyeik lennének, de Neymar mindig belekeveredik valamibe. El kellene határolódnia ezektől az ügyektől, mert elképesztő dolgokra képes” mondta a GOAL-nak adott interjújában Fábio Aurélio.

A PSG sztárja Instagram-videóban válaszolt a korábbi Liverpool-játékos kemény szavaira:

„Belefáradtam abba, hogy vannak olyan exjátékosok, akik csak azért nyitják ki a szájukat, hogy hülyeségeket beszéljenek. Adnak egy ötperces interjút és csak mások életéről beszélnek. Ha kritizálni akarsz, kritizálj, de ne beszélj ekkora hülyeségeket” – idézte Neymart az ESPN.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik