PSG: a Napolitól szerződtettek középpályást – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.31. 09:45
null
Fabián Ruiz már a PSG játékosa (Fotó: AFP)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain szerződtette a Napolitól Fabián Ruizt.


A Paris Saint-Germain a hivatalos Twitter-oldalán egy rövid videóban jelentette be a spanyol futballista érkezését, aki ötéves szerződést kötött a fővárosiakkal.

Az átigazolás összegét sem a PSG, sem a Napoli nem közölte, de az ESPN információi szerint Ruiz 21.5 millió euróért váltott klubot.


A párizsiak vezetőedzője, Christophe Galtier megerősítette a korábbi sajtóhíreket, miszerint Leandro Paredes – akit egyébként a Liverpool is szerződtette volna – a Juventushoz igazol. A torinóiak már megegyeztek a játékossal, így az argentin középpályás nem lesz ott szerdán a Toulouse elleni összecsapáson.

„Beszéltem Paredesszel az edzés után. Megállapodott a Juventusszal, így hamarosan ellenünk lép pályára a Bajnokok Ligájában. Hivatalosan még a PSG futballistája, de fejben már nincs itt. A kluboknak még nem sikerült megegyezniük, de nem tettem be a mai meccskeretbe, hogy felkészüljön a távozására. Nem számíthatok olyan játékosra, aki hamarosan nem lesz a csapat tagja” – mondta a PSG vezetőedzője.

Fabrizio Romano szerint Carlos Soler érkezését is hamarosan bejelentheti a PSG, a Valencia futballistája 18+3 millió euróért csatlakozhat Messiékhez. Akárcsak Ruiz, Soler is öt évre írhat alá.


Mint ismert, a Paris Saint-Germain középpályájáról kölcsönbe távozott Ander Herrera és Georginio Wijnaldum is, a címvédőnek ugyanakkor sikerült megszereznie Renato Sanchest a Lille-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik