PSG: a francia lap állítása szerint Mbappé már döntött – édesanyja cáfol

Vágólapra másolva!
2022.05.06. 10:36
null
Ha minden igaz, Mbappé még mindig nem döntött (Fotó: Getty Images)
Csütörtök este Hadrien Grenier, a Le Parisien szakírója közölte hivatalos Twitter-csatornáján, hogy információi szerint Kylian Mbappé már döntött jövőjét illetően, s hamarosan meghosszabbítja szerződését a Paris Saint-Germainnel – a francia támadóklasszis édesanyja azonban nem sokkal később cáfolta ezt az értesülést. 


Hadrien Grenier saját Twitter-oldalára írta ki csütörtök este, hogy Mbappé hamarosan szerződést hosszabbít Párizsban, s elfogadja a PSG egészen elképesztő ajánlatát, ami:

– évi 50 millió eurós fizetés
– 100 millió euró aláírási bónusz
– 2+1 éves kontraktus

A Le Parisien szakírójának értesülését sokan átvették a következő percekben, futótűzként terjedt a megegyezésről szóló állítás, ám az átigazolások terén mindig jól értesült Sky Italia-újságíró, Fabrizio Romano Mbappé édesanyjánál érdeklődött ez ügyben, aki cáfolta az értesüléseket.

„A fiam továbbra sem egyezett meg a Paris Saint-Germainnel, ahogyan más klubbal sem. A Kylian jövőjével kapcsolatos megbeszéléseknek nyugodt körülmények között kell zajlania, hogy ő a lehető legjobb döntést hozhassa meg, minden felet egyaránt tisztelve” – mondta Fayza Lamari, aki a Marcának is nyilatkozott később – Tévedés, hogy hosszabbítana, vagy megállapodott volna erről Párizsban”.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik