PSG: 160 millió eurót adna a világbajnok csatárért a Real – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.08.24. 21:57
null
Közel a klubváltás? (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Real Madrid ajánlatot tett a PSG-nek Kylian Mbappé megvásárlása céljából: a spanyol klub 160 millió eurót kínálna a francia egyesületnek a világbajnok támadó játékjogáért.

 

Az ajánlatról Josep Pedrerol spanyol televíziós sportújságíró számolt be az „El Chiringuito de Jugones" című tv-műsorában, számszerűsítve is az összeget: értesülései szerint a Real Madrid 160 millió eurót fizetne a PSG-nek Kylian Mbappé játékjogáért.

Az ajánlat tényét a Goal spanyol kiadásának Real Madrid-felelőse, Mario Cortegana is megerősítette, bár ő konkrét összegről nem írt, viszont azt is elárulta, hogy Mbappé eddig a PSG hat szerződéshosszabbítási ajánlatát utasította vissza.

Kedden korábban magunk is arról számoltunk be, hogy a PSG megváltoztatta korábbi álláspontját, és hajlandó megválni a 2022 nyaráig érvényes szerződését meghosszabbítani nem szándékozó Mbappétól.

Ennek a változásnak a hátterében az állhat, hogy a PSG a nyáron jelentős erősítést hajtott végre: 60 millió euróért megvásárolta Asraf Hakimit, továbbá ingyen – ám hihetetlenül magas fizetésért – megszerezte Lionel Messi, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum és Gianluigi Donnarumma játékjogát, ráadásul sajtóhírek szerint még a Rennes-ben szereplő Eduardo Camavinga iránt is élénken érdeklődik.

Eközben a bevételi oldalon csupán mindössze 9 millió euró szerepel – ennek a nagy része Mitchel Bakker eladásából származik. Emiatt – valamint azért, mert jövőre lejáró szerződése miatt pénzt is csak ebben az átigazolási időszakban kérhetnek érte a párizsiak – könnyen elképzelhető, hogy a franciák rábólintanak a Real ajánlatára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik