Női futball: a PSG játékosa felbérelt két embert, hogy megsebesítsék csapattársát

Vágólapra másolva!
2021.11.10. 14:09
null
Aminata Diallo kedden még pályára lépett a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligájában, szerdán őrizetbe vették (Fotó: AFP)
Hihetetlen történet látott napvilágot szerdán a francia sajtóban: a L'Équipe beszámolója szerint a PSG női labdarúgócsapatának játékosa, Aminata Diallo felbérelt két ismeretlen személyt, hogy megsebesítsék csapattársát, Kheira Hamraouit, amiért ő „elvette tőle a játékidőt”. A hírre a Paris Saint-Germain hivatalos közleményben reagált, a rendőrség pedig őrizetbe vette Diallót. 

 

A francia L'Équipe szerdai beszámolója szerint múlt csütörtökön, november 4-én két maszkos férfi támadt rá a PSG francia középpályására, Kheira Hamraouira. A nyáron a Barcelonától a párizsiakhoz szerződő játékos egy csapatvacsoráról tartott volna hazafelé, de amikor beült az autójába, két álarcos idegen vette körbe a kocsiját, kezükben vasrudakkal.

Egyiküknek sikerült kinyitnia az utasoldali ajtót és kirángatni Hamraouit, ezt követően pedig elkezdték ütni a lábát a náluk lévő vascsövekkel, majd elmenekültek. A 31 éves középpályást az esetet követően kórházba szállították, és ki kellett hagynia többek közt a keddi, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést is.

Szerdán arra derült fény, hogy a támadás mögött csapattársa, a szintén francia, 26 esztendős posztriválisa, Aminata Diallo állhat, aki azért orrolt meg Hamraouira, mert a szerződtetése óta kevesebb játéklehetőséghez jut. Diallót ma (szerdán) reggel őrizetbe vette a versailles-i rendőrség, amit klubja, a Paris Saint-Germain hivatalos közleményben erősített meg – jelezve, hogy elítéli az erőszakot, s mindenben együttműködik a hatóságokkal.


A PSG közleménye

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik