Monaco: újabb átigazolási csata a Real és a PSG között! – sajtóhír

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.31. 16:48
null
A hírek szerint a Real Madrid közel áll ahhoz, hogy szerződtesse Aurelién Tchouaménit (Fotó: AFP)
A labdarúgó-átigazolási hírekben megbízható Fabrizio Romano szerint a Real Madrid 80 millió euróra emelte a 22 éves védekező középpályásért, Aurelién Tchouaméniért a Monacónak tett ajánlatát, mivel a Paris Saint-Germain továbbra is szerződtetné az ifjú játékost. Az olasz újságíró úgy tudja, a spanyolok lehetnek a befutók, és a két érintett csapat hamarosan megegyezhet egymással.

 

„A Real Madrid megemelte az Aurelién Tchouaméniért tett ajánlatát: immár nyolcvanmillió euróért, plusz bónuszokért szerződtetné. Ennek az az oka, hogy a Paris Saint-Germain továbbra is próbálkozott a játékos megszerzésével. A Real és a Monaco közvetlen kapcsolatban áll egymással annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megvalósuljon az üzlet” – írja Fabrizio Romano a Twitter-oldalán.


A 22 éves Tchouaméni 2020-ban a Bordeaux-ból igazolt a Monacóba, azóta 95 mérkőzésen 8 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. Az erre szakosodott Transfermarkt jelenleg 60 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Mint ismert, a Real Madrid és a PSG ebben az idényben nem először versenyez egymással játékosért: a királyi gárda mindent megtett annak érdekében, hogy szerződtesse a franciák csillagát, Kylian Mbappét, ám a támadó úgy döntött, Párizsban marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik