Ligue 1: Ramos kihagyja a PSG Marseille elleni rangadóját

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.12. 22:51
null
Sergio Ramos mellett Neymar is kihagyja a PSG Marseille elleni rangadóját (Fotó: AFP)
Kettő plusz egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a francia Paris Saint-Germain spanyol védője, Sergio Ramos, akit a múlt hétvégi, Reims elleni bajnoki mérkőzésen állítottak ki piros lappal, így nem számíthat Christophe Galtier, a párizsiak vezetőedzője a Marseille elleni rangadón, míg Neymar egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Mint megírtuk, Sergio Ramos a Reims elleni bajnokin egy meglehetősen véleményes szabálytalanságot vitatott a játékvezetőnél, ami miatt sárga lapot kapott, de távoztában folytatta a tiltakozást, amiért megkapta második sárga lapját és a kiállítás sorsára jutott – AZ ESET ITT.

A Francia Labdarúgó-szövetség pedig úgy határozott, hogy a spanyol védőt kettő plusz egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtja, így rá nem számíthat az Olympique Marseille elleni rangadón Christophe Galtier, ugyanis a brazil támadó egy mérkőzéses eltiltásban részesült, míg a tíz bajnoki mérkőzésen belül harmadik sárga lapját kapó Neymarnak egy mérkőzést kell kihagynia, de a brazil eltiltása csak október 18. után lép életbe.

A párizsiaknak jó hír lehet, hogy Lionel Messi a francia klasszikuson már visszatérhet a portugál Benfica elleni múlt szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen összeszedett vádlisérüléséből.

FRANCIA LIGUE 1
11. FORDULÓ
20.45:
PSG–Olympique de Marseille (Tv: Match4) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik