Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Neymar egy csapatban? A PSG tulaja reagált (Fotó: Getty Images)

Nasszer al-Kelaifi a Manchester Uniteddel szerződést bontó portugál lehetséges PSG-be igazolásáról szóló felvetésre egy sokat sejtető félmosollyal reagált.

„Ő egy legenda, egy sztár. A labdarúgó, aki igazán profi és ezért lehet csodálni. Egy fantasztikus játékos. Harminchét éves és még most is hihetetlen. Őt minden klub szeretné szerződtetni. A probléma csupán az, hogy nálunk az ő posztja már be van töltve, és nem könnyű azt lecserélni, szóval őszintén szólva lehetetlen lenne számunkra (Ronaldo szerződtetése)” – zárta le a kérdést al-Kelaifi.

 


 

 
Manchester United: Elárult a klub – Cristiano Ronaldo
MU: Ronaldo szerint szégyen, hogy felfüggesztették, amiért megtagadta a játékot
Vb 2022: Ha ez megtörténik, befejezem a futballt – Ronaldo
Cristiano Ronaldo: A Manchester United csak kullog a világ után
MU: Ha nem provokálnak, beálltam volna három percre is – Ronaldo; íme, a teljes interjú!

Mint ismert, az ötszörös aranylabdás portugál a mostani idényben kevésbé a pályán nyújtott teljesítménye miatt került a hírek középpontjába, hiszen nyáron személyes okokra hivatkozva nem vett részt a Manchester United külföldi edzőtáborában, majd a Rayo Vallecano elleni nyári felkészülési mérkőzésen a félidőben lecserélt sztár – többedmagával – még a lefújás előtt elhagyta az Old Traffordot. Ezt követően a Tottenham elleni mérkőzésen megtagadta a pályára lépést Erik ten Hag menedzsernek, ami miatt a klub három napra felfüggesztette és nem lépett pályára a Chelsea elleni bajnokin.

Cristiano Ronaldo ezután nagy vihart kavaró, másfél órás interjút adott Piers Morgannek, melyben többek között azt mondta: a Manchester United elárulta őt. Az interjúban elhangzottakra pedig a „vörös ördögök” úgy reagáltak, hogy szerződést bontottak a sztárral, aki jelenleg szabadon igazolható, s a spanyol Marca szerint csillagászati fizetésért (évi 200 millió euró) szerződtetheti őt a szaúdi rekordbajnok al-Nasszr.