Ligue 1: két szék közül a pad alá, két ajánlata is volt, de megbukott az orvosin

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.09.02. 07:40
null
Bamba Dieng iránt két klub is érdeklődött, de nem ment át az orvosin, így maradt Marseille-ben (Fotó: AFP)
Nem volt a legjobb napja a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille csatárának, Bamba Diengnek, akit a bajnoki rivális Nice mellett az angol Leeds United is szeretett volna megszerezni, de végül – úgy fest – maradnia kell eddigi állomáshelyén.

Az átigazolási időszak utolsó napján szerette volna tovább erősíteni keretét a Leeds United és a Nice is. Mindkét klub kiszemelte magának a Marseille csatárát, Bamba Dienget.

A 22 éves szenegáli iránt az angol klub olyan élénk érdeklődést mutatott, hogy a hírek szerint szóban már meg is egyezett a játékossal a szerződés részleteiről, s Dieng már úton volt a repülőtérre, hogy Angliába utazzon.

Akkor – szinte az utolsó pillanatban – szólt közbe a Nice, amely kecsegtetőbb ajánlattal rukkolt elő, így Dieng a Leedset elutasítva a nizzaiak ajánlatára bólintott rá, s elindult, hogy még az átigazolási ablak zárása előtt átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és aláírja szerződését új csapatánál.


Dieng annak rendje és módja szerint meg is érkezett Nizzába, azonban az orvosi vizsgálatokon nem ment át, így a Nice sem szerződtette, s maradt eddigi kenyéradójánál, az Olympique Marseille-nél. Igaz, a történet még folytatódhat, mert a francia átigazolási szabályok szerint a kluboknak a határidő lejárta után is van lehetőségük egy új játékost igazolni, ha az a labdarúgó egy másik francia csapattól érkezik.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik