Ligue 1: hazatért a Chelsea korábbi francia válogatott támadója

Vágólapra másolva!
2023.02.02. 10:32
A korábbi 30-szoros francia válogatott csatár, Loic Rémy bő két és fél év után elhagyta Törökországot és hazatért: az idény végéig az élvonalban szereplő Brest játékosa lesz – árulta el a francia klub edzője, Eric Roy.

A francia Footmercato szerint a bretagne-i klub vezetőedzője egy sajtótájékoztató keretén belül árulta el, hogy csapata szerződteti a fél éve, a török Adanasportól történő távozása óta szabadon igazolható csatárt.

„Tudjuk, hogy nincs csapata egy ideje és ennél fogva nem lesz azonnal bevethető, de még két hét múlva sem. Viszont biztos vagyok benne, hogy idővel felveszi a ritmust és talán ő lesz majd a hab a tortán az idény végéhez közeledve” – fogalmazott Roy.

Rémy pályafutása során a lyoni bemutatkozása után szerepelt Nice, és az Olympique Marseille csapatában majd Angliába igazolt, ahol a Queens Park Rangers és a Newcastle United után a Chelsea játékosa lett. Pályafutása során megfordult még Spanyolországban a Las Palmasnál és a Getafénál, majd, miután a Lille-nél szerepelt 2018–20 között, ismét felcsapott légiósnak: a török Caykur Rizespor játékosa volt, s legutóbbi csapata az Adanaspor volt, ahol tavaly júliusban már nem kapott új szerződést, így az utóbbi időben klub nélkül tengődött a francia válogatottban 2009–14 között 30 mérkőzésen 7 gólt szerző támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik