Felkészülés: Messi remekelt, második meccsét is megnyerte a PSG

Vágólapra másolva!
2022.07.20. 14:28
null
A PSG-nél Messi, Neymar és Kimpembe is a kezdőben kapott helyet (Fotó: AFP)
A francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain Japánban játssza felkészülési mérkőzéseit, az első találkozón a Kavaszaki Frontale-lel mérkőzött meg az Új Nemzeti Stadionban, Tokióban. A párizsiak 2–1-re legyőzték a japán első osztályban szereplő ellenfelüket.

 

A PSG szinte a legjobb kezdőjével állt ki a mérkőzésen, elöl az Mbappé-Neymar-Messi csatársorral. A találkozót ennek ellenére jobban kezdték a japánok, több nagy helyzetük is volt az első húsz percben. A vezetést a párizsiak szerezték meg. Egy támadást követően Lionel Messi első próbálkozását ugyan a gólvonalról tisztázták, azonban fél perccel később már nem hibázott az argentin:Mbappé beadása után Hakimi passzolta vissza Messi elé a labdát, aki jobb lábbal talált a hálóba.

A második játékrész elején ismét a Kavaszakinak voltak nagyobb helyzetei, de az 59. percben a PSG növelni tudta előnyét. Messi Bernattal játszott össze, a spanyol védőKalimuendót centerezte, s a 20 éves csatár közelről passzolt a kapuba.

A 84. percben szépítettek a hazaiak: szögletet követően a kifejelt labdát ívelték vissza, amire Jamamura Kazuja érkezett és fejelt gólt.

A PSG a következő mérkőzését szombaton játssza, akkor az Urava Red Diamons lesz az ellenfél.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Kavaszaki Frontale (japán)–Paris Saint-Germain (francia) 1–2
Tokió,
Új Nemzeti Stadion
PSG: Donnarumma (Rico, 61.) – Ramos (Kehrer, 62.), Marquinhos (Danilo, 62.), Kimpembe (Diallo, a szünetben) – Hakimi (Dina, a szünetben), Vitinha (Zaire-Emery, 62.), Gueye, Mendes (Bernat, a szünetben) – Messi (Icardi, 62.), Neymar (Sarabia, a szünetben), Mbappé (Kalimuendo, a szünetben)
Gólszerzők: Jamamura (84.), ill.Messi (32.), Kalimuendo (58.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik