Bordeaux: összeesett a szélső a vasárnapi bajnokin

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.16. 10:07
null
Samuel Kalu a mérkőzés 6. percében esett össze (Fotó: AFP)
A nigériai Samuel Kalu a 6. percben rosszul lett és összeesett az Olympique Marseille–Bordeaux (2–2) francia bajnokin – a csapatok játékosai összeölelkezve állták körbe a 23 éves játékost, aki a gyors orvosi segítséget követően a saját lábán hagyta el a pályát.

 

Egyszerre sóhajtottak fel a Ligue 1 2. fordulójának vasárnap esti presztízsmeccsét megtekintők, miután az Olympique Marseille–Bordeaux mérkőzés 6. percében összeeső Samuel Kalu az ápolást követően a saját lábán hagyta el a pályát, sőt a 14. percig próbálkozott a játékkal is, végül a svájci válogatottól frissen érkező Vladimir Petkovic vezetőedző lecserélte (a helyére a később gólt szerző Rémi Oudin érkezett).

A játékosok felkészültségét jelzi, hogy azonnal a nigériai szélső segítségére siettek, majd körbeállták, ameddig az orvosi stáb ápolta őt – ez nem csoda, az idei finn–dán Európa-bajnoki meccsen újraélesztetett Christian Eriksen esete még sokáig ott motoszkál a fejekben.

Kalu – aki a hírek szerint már jól érzi magát – gyengélkedése okaként a párás, 34-35 Celsius fokos időjárást emlegetik. A játékossal már 2019-ben is történt hasonló: az Afrika-kupa küzdelmei alatt összeesett a nigériai válogatott egyik edzésén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik