Vb 2014: Kovacot nem érdekli az eltiltás, vinné Mandzukicot Brazíliába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.20. 16:44
Niko Kovac horvát szövetségi kapitány szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: az Izland elleni, világbajnoki kvalifikációt érő győzelem (2–0), vezéráldozatának számító, kiállított és ennek következtében eltiltott Mario Mandzukic mindenképpen szerepel a terveiben – annak ellenére, hogy a csoportmeccsekből biztos ki kell hagynia.

Mandzukic csúnya szabálytalanságért kapott egyből piros lapot, így szinte biztos a kétmeccses eltiltása, de akár elképzelhető az is, hogy a teljes csoportkört ki kell hagynia. A horvát center csapata házi gólkirálya volt a vb-selejtezőkön.Mandzukic csúnya szabálytalanságért kapott egyből piros lapot, így szinte biztos a kétmeccses eltiltása, de akár elképzelhető az is, hogy a teljes csoportkört ki kell hagynia. A horvát center csapata házi gólkirálya volt a vb-selejtezőkön.

„Mandzukic rendkívül fontos labdarúgó számunkra, de olyan a játékrendszerünk, amelyben tudják helyettesíteni a többiek, ha nem léphet pályára. Minden valószínűség szerint ott lesz Brazíliában, bár persze senki nem veheti biztosra a helyét a huszonhármas keretben. Az eltiltás nem változtat ezen” – mondta Kovac.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik