Vb 2014: a görög kapitány sem tudja, miért küldte el a bíró

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 03:17
Fernando Santos csak azt csinálta, mint Costa Rica-i kollégája, mégis megbüntették.

A görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sem tudja, miért küldte fel a lelátóra a játékvezető a tizenegyesrúgások előtt a Costa Ricával szemben elbukott nyolcaddöntő során a brazíliai világbajnokságon. a Costa Ricával szemben elbukott nyolcaddöntő során a brazíliai világbajnokságon.

„Ez megmagyarázhatatlan, nem tudok rájönni, miért történt. A hosszabbítás vége után bementem a pályára, hogy támogassam a játékosaimat. A Costa Rica-i oldal ugyanezt tette, de mégis engem büntettek csak meg, és a lelátóra küldtek" – mesélte Fernando Santos, akinek éppen ma jár le a megállapodása a görög szövetséggel.

„Mindenre emlékszem az elmúlt négy évből. A sok fontos dologra, amit közösen elértünk, a sikerekre, büszke vagyok, hogy ezt a válogatottat képviselhettem. Nem akarok még a jövőről beszélni, most mindannyian még szomorúak vagyunk. Hittünk benne, hogy továbbjuthatunk, a csapat rengeteg energiát mozgósított érte" – mondta letörten a szakember, hozzátéve, hogy a ráadásban már nem tudtak tisztán gondolkodni játékosai a pályán, csak mentek előre az újabb gólért, de végül tizenegyesekkel dőlt el a meccs.

„Mindig valaki mellé áll a szerencse, ezúttal nem mi voltunk azok. Navas briliáns volt, nélküle más lett volna az eredmény."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik