Told a képed Brazíliába!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.06. 09:41
Sokan szeretnének a vb részesei lenni, és idén a Coca-Cola kampányával mindenkihez kicsit közelebb is kerülhet a labdarúgó-világbajnokság. Bárkinek a fotója megjelenhet a világ legnagyobb fotómozaikjából készült óriási zászlón, amit a torna nyitómeccse előtt terítenek ki a pályán.

 

A vb mindenkié!

A Coca-Cola most mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy ott legyen a bajnokság nyitó meccsén, az eddigi legnagyobb fotómozaikon, így demonstrálva a futball erejét, ami összehozza az embereket. Az úgynevezett Happiness Flaget a világ minden tájáról küldött fotókból hozzák létre digitálisan, és azt le is gyártják. A 67mx45m-esre tervezett igazi zászlót a kezdőmeccs előtt 65 ezer szurkoló láthatja élőben a pályán június 12-én Brazíliában.

Ezen a zászlón bárki rajta lehet. Természetesen a hazai focirajongók is feltölthetik képeiket #vbzaszlo hashtaggel a Coca-Cola Facebook oldalára, Instagramra, Twitterre, illetve e-mailben is elküldhetik a vbzaszlo@coca-cola.com címre a „Told a képed Brazíliába" elnevezésű akcióban. Aki ezt május 10-ig megteszi, annak fotója jó eséllyel rákerül a nyitó meccs előtt kiterített hatalmas zászlóra. Az interaktív digitális felületen (http://cokeurl.com/vbzaszlo) pedig mindenki megkeresheti a saját fotóját és megoszthatja azt másokkal a kampány végéig. Magyarország egy saját Happiness Flaget is fog készíteni, a hazánkból beérkezett képeket egy építési hálóra teszik majd ki egy budapesti helyszínen.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik