Svédország: Ibrahimovic szerint még mindig nem ők a favoritok

Vágólapra másolva!
2013.11.15. 23:59
A Cristiano Ronaldóval felálló portugál labdarúgó-válogatott a Zlatan Ibrahimovicot is soraiban tudó svédeket fogadta világbajnoki pótselejtezőn az európai zónában. A találkozót a hazaiak nyerték, egyetlen góllal – amelyet ki más is szerezhetett volna, mint Cristiano Ronaldo? Ha már egygólos vereség, a svédek nem ilyet szerettek volna.

„Azt hiszem, nagyon jól védekeztünk, és az első félidőben voltak helyzeteink is. A második már rázósabb volt, de senki sem mondhatja, hogy csakis kapusunk tartotta bennünk a lelket" – nyilatkozta a mérkőzés után a svéd középpályás, Kim Källström.Kim Källström.

„Csalódott vagyok, mint mindig, ha veszítünk, de védelmünkkel azért elégedett vagyok. A döntetlennel kiegyeztem volna a mérkőzés előtt, most nem vagyok tehát boldog. Azért annak jobban örültem volna, ha nem 1–0-ra, hanem 2–1-re kapunk ki" – értékelt a svéd szövetségi kapitány, Erik Hamrén.

„Rosszabb lett volna a kettő nulla – értékelt röviden Zlatan Ibrahimovic, akinek tulajdonképpen alig akadt értékelhető momentuma a találkozón. – A döntetlen meg jobb. Nehéz mérkőzés volt, remélem, otthon jobban megy majd. Portugália a favorit, csak ezt tudom mondani most is, de azért a mi válogatottunkban is vannak jó játékosok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik