Felkészülés: Argentína és Ecuador is csak kapufáig jutott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.16. 08:28
Gól nélküli döntetlent játszott egymással felkészülési mérkőzésen New Jerseyben az egyaránt vb-résztvevő argentin és ecuadori labdarúgó-válogatott.

Alejandro Sabella, az argentinok szövetségi kapitánya sérülés miatt nem számíthatott Lionel Messire, és például Sergio Agüerót, valamint Pablo Zabaletát is csak a kispadra jelölte. Részben kísérleti kezdőcsapatában Facundo Roncaglia (Fiorentina) és Lucas Orban (Bordeaux) személyében két újonc is helyet kapott, csakúgy, mint az interes Ricardo Álvarez.

Ecuadori részről a kapitány Antonio Valencia, az argentinoktól pedig Maxi Rodríguez állt a legközelebb a gólhoz, ám mindketten a kapufát találták el.

Ecuadori részről a kapitány Antonio Valencia, az argentinoktól pedig Maxi Rodríguez állt a legközelebb a gólhoz, ám mindketten a kapufát találták el.

LABDARÚGÁS, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ECUADOR–ARGENTÍNA 0–0
New Jersey. Vezette:
Petrescu (kanadai)
ECUADOR: Domínguez – Paredes, Guagua, E. Valencia (Ibarra, 60.), Erazo – A. Valencia (Rojas, 89.), Castillo, Noboa (Gaibor, 84.), W. Ayoví – Caicedo (J. Ayoví, 73.), Montero (Martínez, 73.). Szövetségi kapitány: Reinaldo Rueda
ARGENTÍNA: Romero – Roncaglia (Zabaleta, 63.), Garay, Fernández, Orban – Di María, Mascherano, Banega (Biglia, 69.) – Álvarez (Rodríguez, 79.), Higuaín (Palacio, 71.), Lavezzi (Agüero, 63.). Szövetségi kapitány: Alejandro Sabella

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik