Anglia: Martínez vagy Rodgers ideális választás - Redknapp

Vágólapra másolva!
2014.06.11. 12:05
Bár még azt sem tudjuk, mit ér el az angol labdarúgó-válogatottal a brazíliai világbajnokságon Roy Hodgson, edzőkollégája, a QPR menedzsere, Harry Redknapp máris nevén nevezte ideális utódjelöltjeit.  

„Martínez vagy Rodgers ideális választás lenne a jövőben az FA részéről – utalt az angolok következő szövetségi kapitányára a szakember. – Öröm volt nézni azt a futballt, amit csapataikkal játszattak az idényben. A listám élén mindenképpen ők ketten lennének, mert nagyon szeretném viszontlátni azt a futball az angol válogatottól, amit klubjaikban bemutatnak.”

Hodgson a 2012-es Eb után vette át a stafétát Fabio Capellótól, és jelen állás szerint a 2016-os Eb végéig az ő kezében marad az irányítás.

Brendan Rodgers (41) a Swansea Cityben hívta fel magára a figyelmet, majd 2012-ben vette a Liverpool irányítását: a középcsapatból stílusos bajnokesélyest faragott. Roberto Martínez (40) tavaly nyáron a Wigantól szerződött az Evertonhoz, amellyel az ötödik, El-indulást végző helyen zárt.

Az angolok a vb csoportkörében Olaszország (jún. 15.), Uruguay (jún. 19.) és Costa Rica (jún. 24.) ellen lépnek majd pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik