Dunga ismét nemet mondott Ronaldinhóra

Vágólapra másolva!
2010.02.09. 16:51
null
Ronaldinho még mindig nem szerepel Dunga terveiben (Fotó: Action Images)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga kihirdette huszonkettes keretét az Írország elleni március 2-i londoni mérkőzésre.

A selecaóban helyet kapott az Európából hazájába visszaigazoló támadók közül Robinho, illetve Adriano, Dunga viszont nem szavazott bizalmat az AC Milan klasszisának, Ronaldinhónak – aki így 2009 eleje óta nem kapott meghívót, és tovább csökkentek vb-kiküldetési esélyei. Meglepetés, hogy visszakerült Gilberto, a Cruzeiro játékosa, aki André Santost szorította ki a keretből.

A márciusi mérkőzés lesz jelen állás szerint a brazilok utolsó felkészülési találkozója a dél-afrikai világbajnokság előtt.

„Minden játékosnak megvan az esélye, hogy a világbajnokságig bizonyítson a klubjában. Egyelőre Ronaldinho nem szerepel a terveimben. Önök mindig nagy neveket akarnak hallani, de nálam nincsenek kis és nagy nevek: minden játékos egyenlő" – mondta sajtótájékoztatóján Dunga a brazil újságíróknak.

A brazil válogatott Portugáliával, Elefántcsontparttal és Észak-Koreával került egy csoportba a világbajnokságon.

A BRAZIL KERET
Kapusok: Júlio César (Internazionale), Doni (AS Roma)
Védők: Maicon (Internazionale), Daniel Alves (Barcelona), Lúcio (Internazionale), Juan (AS Roma), Thiago Silva (AC Milan), Luisao (Benfica)
Középpályások: Michel Bastos (Lyon), Gilberto (Cruzeiro), Gilberto Silva (Panathinaikosz), Felipe Melo (Juventus), Josué (Wolfsburg), Kléberson (Flamengo), Ramires (Benfica), Júlio Baptista (AS Roma), Elano (Galatasaray), Kaká (Real Madrid)
Támadók: Robinho (Santos), Nilmar (Villarreal), Luís Fabiano (Sevilla), Adriano (Flamengo)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik