Eb 2016: újabb lehetőség, ismét kinyit a jegyportál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.13. 13:33
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint ismét lehetőség nyílik a franciaországi Európa-bajnokságra történő jegyvásárlásra, miután négy órakor újra kinyit az UEFA jegyértékesítő platformja.

Az UEFA közleménye szerint ezúttal május 13-án, négy órától nyit ki ismét a jegyértékesítési portál, így újabb esélyt kapnak azok a szurkolók, akik a helyszínen kívánják megtekinteni a mérkőzéseket.négy órától nyit ki ismét a jegyértékesítési portál, így újabb esélyt kapnak azok a szurkolók, akik a helyszínen kívánják megtekinteni a mérkőzéseket.

A belépőket ezúttal is azonnali megvásárlással lehet megváltani, vagyis azoké lesz a jegy, akik először lefoglalják, így érdemes minél előbb cselekedni. Emellett az UEFA arra is figyelmeztet, hogy várhatóan nagy virtuális sor alakul ki a jegyértékesítő portálra való belépés előtt, így már 15.45 órától lehetőség nyílik „beállni a sorba”.

Várhatóan mind a négy árkategóriában lehet jegyeket váltani a mérkőzésekre, valamint 25 százalékos kedvezménnyel korlátozott kilátású tiketteket is lehet majd vásárolni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik