Eb 2016: nagyon agresszív és kellemetlen magyarokat várnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.12. 23:18
Vasárnap, a bordeaux-i utazás előtt Julian Baumgartlinger és Zlatko Junuzovic állt az újságírók elé az osztrák labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján. Ausztria nemzeti csapata hétfőn utazik Bordeaux-ba, a Magyarország elleni csoportmérkőzés (kedd, 18.00) helyszínére. Nem várnak könnyű meccset.

„A magyar csapatnak vannak veszélyes játékosai, a középpályán nagyon kompakt az ellenfél, ráadásul nagyon agresszívan is lép fel. Nem szeretnék senkit kiemelni, inkább az egységük volt feltűnő. Nagyon kellemetlen ellenfelet várok – kiszámított kockázatvállalással megyünk ki a meccsre, és nem hagyjuk befolyásolni magunkat a várhatóan defenzív ellenféltől” – mondta el várakozásait Julian Baumgartlinger.Julian Baumgartlinger.

„Nem szeretnék túl sokat felfedni a terveinkből. A legfontosabb, hogy rugalmasan álljunk a mérkőzéshez, és sok meccsszituációra felkészülten tudjunk reagálni. Nyílt meccset várok, amelyet már nagyon várok. Nehéz, kimerítő idény után vagyok, de az összetartás során fizikailag és mentálisan is összeszedtem magam” – nyilatkozta Zlatko Junuzovic.

Az osztrákok két kulcsjátékosa, Marc Janko és Marko Arnautovic is kisebb fájdalmakkal küszködött, ám csapattársaik szerint nincs probléma, mindketten százszázalékos állapotban lesznek a keddi találkozón.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik