Eb 2016: Magyarországot nem ismerem – így a rivális gólvágója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.12. 21:20
David Alaba, az osztrák labdarúgó-válogatott játékosa szerint csapata rendkívül kiegyensúlyozott csoportba került az Európa-bajnokságon. Ausztria mellé Portugália, Izland és Magyarország került az F-csoportba az Eb-sorsoláson.

„Összességében elégedett lehetek a csoporttal. Jó, hogy elkerültük Németországot, Spanyolországot és Olaszországot. Úgy gondolom, hogy mindegyik mérkőzésünk nehéz lesz, de ha úgy teljesítünk, mint a selejtezőink többségén, akkor jó esélyünk lehet” – mondta Gylfi Sigurdsson, az izlandi válogatott egyik legjobbja.Gylfi Sigurdsson, az izlandi válogatott egyik legjobbja.

„Nagyon, nagyon nehéz csoport ez, mert Magyarország és Izland is jó csapatot épített fel. Nem lesz könnyű. Az olyan kifejezések, mint hogy »lehetett volna nehezebb is«, nem játszanak egy Európa-bajnokság esetében” – fogalmazott Christian Fuchs, az osztrák válogatott csapatkapitánya.

„Minden csapat, amelyik kijutott az Európa-bajnokságra, megmutatta már az erejét. Egyik sem lesz könnyű ellenfél az Eb-n, nagyon kiegyensúlyozott párharcok várhatók az F-csoportban. Mindegyik ellenfélre alaposan fel kell készülnünk. Tudjuk, mire vagyunk képesek, és nem szabad takargatni ezt” – nyilatkozta David Alaba, az osztrákok legjobbja.

„Úgy vélem, elégedettek lehetünk a sorsolással – így Marc Janko, az osztrákok selejtezőbeli legeredményesebb játékosa (7 góllal). – Vannak nehezebb csoportok, de egy Eb-n nincs könnyű ellenfél. Játszottunk Izland ellen, és mindenki győzelmet várt, de a kifejezetten nehéz összecsapás volt. Portugália világklasszis csapat, és van egy kivételes játékosa. Magyarországgal kicsit bizonytalan vagyok, mert nem ismerem a válogatottját, így kevés vonatkozót tudok róla.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik