Eb 2016: Ez történelmi pillanat az országunk számára – Bale

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.11. 21:06
A labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában Wales 2–1-re legyőzte Szlovákiát a két Eb-újonc összecsapásán. A mérkőzést követően a két szövetségi kapitány és az első gólt szerző Gareth Bale értékelte a látottakat.

„Nekünk vannak a legjobb szurkolóink a világon, ma teljes mértékben mögöttünk álltak – mondta a találkozó első gólját szerző Gareth Bale. – Ez emlékezetes és történelmi pillanat az országunk számára. Nem számít, ki lövi a gólokat, a lényeg, hogy megszereztük a három pontot, és hogy okot adtunk a szurkolóinknak az ünneplésre. Most már Angliára kell koncentrálnunk.”Gareth Bale. – Ez emlékezetes és történelmi pillanat az országunk számára. Nem számít, ki lövi a gólokat, a lényeg, hogy megszereztük a három pontot, és hogy okot adtunk a szurkolóinknak az ünneplésre. Most már Angliára kell koncentrálnunk.”

„Micsoda mérkőzés! Ez volt számunkra a legnagyobb teszt. Egy nulla után nagyon visszaálltunk, így egyenlítettek, de túl bátrak voltak ahhoz, hogy nyerjenek. Fantasztikus mérkőzés volt, nagyszerű élmény. Három pontot szereztünk, de ami még fontosabb, az a teljesítményünk. Nagyon elégedett vagyok a szurkolóinkkal, remélem, élvezték a látottakat” – fogalmazott Chris Coleman, a walesi szövetségi kapitány.

„Egy vereség sem lehet kedves, különösen nem az Európa-bajnokságon – kezdte az értékelését Ján Kozák, a szlovák szövetségi kapitány. – Tudtam, hogy amelyik csapat megszerzi a vezetést, nagy előnybe kerül. Miután mattolták a védelmünk, nem éreztük jól magunkat, alulmaradtunk a labdabirtoklásban. Ennek ellenére a második félidőben a legjobbunkat adtuk, és kiegyenlítettünk. A végén mindkét csapat megpróbált nyerni, teljesen nyílt volt a meccs, ám ellenfelünknek kicsit több szerencséje volt.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik