Eb 2016: Buffontól függ, mikor vonul vissza Iker Casillas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.12. 16:35
A Spanyolországgal a franciaországi Európa-bajnokságon szereplő Iker Casillas a La Gazzetta dello Sportnak elárulta, hogy mikor vonul majd vissza. Egy olasz labdarúgó karrierjének alakulásától tette függővé...

A Real Madridot 2015 nyarán elhagyó, az előző szezonban a Porto kapuját védő Iker Casillas addig nem hajlandó szögre akasztani a kesztyűket, amíg a nála három évvel idősebb Gianluigi Buffon nem teszi meg.Iker Casillas addig nem hajlandó szögre akasztani a kesztyűket, amíg a nála három évvel idősebb Gianluigi Buffon nem teszi meg.

Mint ismert, a Juventus kapusa májusban hosszabbított a torinói klubbal, jelenlegi állás szerint a 2017–2018-as szezon végéig a „zebrák” egyese lesz.

„Ha ő visszavonul, akkor én is megteszem – nyilatkozta a kétszeres Eb-győztes spanyol. – Most írt alá egy új szerződést, ami jó hír nekem, mert én is így teszek majd.”

„Ha mindketten befejezzük aktív pályafutásunkat, szervezünk egy mérkőzést az ő barátaival és az én barátaimmal” – tekintett előre Casillas, aki szerint 2016-ban jóval nehezebb megnyerni az Eb-t, mint négy vagy nyolc évvel korábban.

„Franciaország, Németország és Belgium is esélyes, de a portugálokat és az olaszokat sem lehet soha leírni” – tette hozzá a kapus, aki David De Geával küzdhet meg a kezdőkapusposztért az Eb-n.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik