Eb 2016: a horvátoknál folytatódik a tragédiák sora

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2016.06.15. 13:22
Horvátország labdarúgó-válogatottját ezúttal Marjan Mrmic, az együttes kapusedzője hagyta el családi tragédia miatt, hiszen tegnap óta ő is az édesapját gyászolja.

Mrmic már hazautazott, ahogy néhány nappal korábban tette azt Darijo Srna is. A jobb oldali védő a törökök elleni vasárnapi 1–0-s győzelem után tudta meg, hogy elhunyt az édesapja, akit hétfőn délután már el is temettek. Srna édesapjának temetésére hétfőn Ante Cacic és a válogatott stábjának nagy része is elutazott, és mint kiderült, tegnap este már visszatértek a válogatotthoz. A legfrissebb hírek szerint azonban a szörnyű napok tovább folytatódnak.

A horvát labdarúgó-válogatotthoz tartozók közül – amióta elkezdte a felkészülését a Európa-bajnokságra, illetve Franciaországban tartózkodik – már négyen veszítették el közeli családtagjukat. Néhány nappal korábban a kapus Lovre Kalinic és a védő Domagoj Vida élhetett meg roppant sajnálatos eseményeket.visszatértek a válogatotthoz. A legfrissebb hírek szerint azonban a szörnyű napok tovább folytatódnak.

A horvát labdarúgó-válogatotthoz tartozók közül – amióta elkezdte a felkészülését a Európa-bajnokságra, illetve Franciaországban tartózkodik – már négyen veszítették el közeli családtagjukat. Néhány nappal korábban a kapus Lovre Kalinic és a védő Domagoj Vida élhetett meg roppant sajnálatos eseményeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik