Anglia: Rooney frusztrált, balhé a fáradt liverpooli miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.13. 09:30
Labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn az E-csoportban Észtország vendégeként Wayne Rooney szabadrúgásból szerzett góljával nyert a 48. perctől emberelőnyben játszó Anglia. Bár a „háromoroszlánosok” a három pontot begyűjtötték, a találkozó után nem mindenki volt elégedett…

„Rooney nagyszerű gólt lőtt, de ez nehéz este volt a számára, végig frusztráltan játszott. Rengeteg helyzete volt, csalódott lehetett volna, ha nem szerez gólt. Szerencsére a három pontot sikerült elhozni, így nincs miért szomorkodnunk” – mondta a találkozó után az ITV-nek Roy Hodgson, az angolok szövetségi kapitánya.Roy Hodgson, az angolok szövetségi kapitánya.

Bár a „háromoroszlánosok” sorozatban már negyedik találkozójukat nyerték meg, nem volt mindenki elégedett a teljesítménnyel. A legtöbb kritikát a ziccereket hibázó Rooney mellett a liverpooli Raheem Sterling kapta, akiről Hodgson a találkozó előtt elmondta, fáradt volt, ezért közölte, nem akar pályára lépni az észtek ellen.

„Bocs, hogy én is ember vagyok...” – írta ki a gyűlölködő bejegyzések után Sterling a Twitterre.

„Sosem lettem volna képes ilyet mondani a szövetségi kapitánynak. Túl fáradt… Mindegy, nem csak ő hibázott, Hodgsonnak sem kellett volna elárulnia ezt, most az egész országban megy a vita” – mondta a korábban a Liverpoolban futballozó, jelenleg a Sky Sports szakértőjeként dolgozó Jamie Carragher.

Az angol válogatott legközelebb november 15-én, Szlovénia ellen lép pályára Eb-selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik