Euro 2012: S. Parker fejetlen csirke, de lemossa Pirlót - P. Parker

Vágólapra másolva!
2012.06.24. 15:30
Az egykori remek futballista, Paul Parker is megszólalt az Anglia–Olaszország Európa-bajnoki negyeddöntő előtt. Szerinte névrokona, Scott Parker néha ugyan úgy szaladgál a pályán, mint egy fejetlen csirke, de azért hatástalanítja majd Andrea Pirlót.

„Az olaszoknál Andrea Pirlo az igazi karmester, remekül passzol, egyszóval az angoloknak elsősorban vele kell elbánniuk – így a Manchester United egykori jobbhátvédje. – Scott Parker próbálja majd meg levenni a pályáról, bár sokak szerint hiába fut mindenkinél többet, ha úgy mozog a pályán, mint egy fejetlen csirke. Ettől függetlenül lemoshatja a pályáról Pirlót. Tényleg nem ér sokszor labdába, de odaadja azt Steven Gerrardnak, aki az angolok legjobbja. Csakis tőle várhatunk ma szép dolgokat.”Andrea Pirlo az igazi karmester, remekül passzol, egyszóval az angoloknak elsősorban vele kell elbánniuk – így a Manchester United egykori jobbhátvédje. – Scott Parker próbálja majd meg levenni a pályáról, bár sokak szerint hiába fut mindenkinél többet, ha úgy mozog a pályán, mint egy fejetlen csirke. Ettől függetlenül lemoshatja a pályáról Pirlót. Tényleg nem ér sokszor labdába, de odaadja azt Steven Gerrardnak, aki az angolok legjobbja. Csakis tőle várhatunk ma szép dolgokat.”

Az idősebb Parker kitért a Mario Balotelli-kérdésre is.

„Balotelli feldobódott az íreknek lőtt góljától, és ő az olyan hangulatú mérkőzéseken nyújtja a legjobbját, mint ez lesz. Mindenképpen bizonyítani akar, nem lesz tekintettel saját manchesteri csapattársaira sem. Ám Antonio Di Natale is veszélyes számunkra, gyors, erős és agresszív, meggyűlhet vele a bajunk.”

Úgy látszik, a fejetlen csirke lassan bevett szakkifejezés lesz a futballban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik