Videó: meghűlt az ausztrál szurkolóban a vér, amikor meglátta magát a kivetítőn

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.23. 12:32
Mint arról beszámoltunk, a címvédő Franciaország hátrányból fordítva 4–1-re diadalmaskodott Ausztrália felett kedden, a Katarban zajló labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában, amelynek így az élére is ugrott. Az egyik ausztrál szurkoló nemcsak a vereség miatt lehet frusztrált, hanem amiatt is, mert meglátta magát a kivetítőn.

„Jézus, ott vagyunk, b… meg, a tévében” – fogalmazott a drukker, aki láthatóan nem örült annak, hogy őt mutatja a kamera. A kommentelők arra gyanakodnak, hogy reakciója összefüggésben lehet a munkahelyével.

Nem olyan régen felhívtuk a figyelmet egy Rangers-szurkolóra, akit szintén a kamera buktatott le, és elvesztette a munkahelyét.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
1. FORDULÓ
D-CSOPORT
Franciaország–Ausztrália 4–1
(2–1)
Al-Vakra,
al-Dzsanub Stadion, 40 875 néző. Vezette: Gomes (dél-afrikai)
FRANCIAORSZÁG:
Lloris – Pavard (Koundé, 89.), Upamecano, Konaté, L. Hernandez (Théo Hernandez, 13.) – Tchouaméni (You. Fofana, 77.), Rabiot – Mbappé, Griezmann, O. Dembélé (Coman, 77.) – Giroud (Thuram, 89.). Szövetségi kapitány: Didier Deschamps
AUSZTRÁLIA:
Ryan – Atkinson (Degenek, 85.), Rowles, Souttar – Leckie, Mooy, McGree (Mabil, 73.), Duke (Cummings, 56.), Behich – Irvine (Baccus, 85.), Goodwin (Kuol, 73.). Szövetségi kapitány: Graham Arnold
Gólszerző:
Rabiot (27.), Giroud (32., 71.), Mbappé (68.), ill. Goodwin (9.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik