Videó: még a kerekesszékes bácsi is a magasba került az argentin parádén

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.12.20. 18:55
Megkezdődött az ünneplés Argentínában, miután a Lionel Messi vezette válogatott tizenegyespárbajban legyőzte Franciaországot a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjában. Az internetre sok-sok videó került ki a boldogan vigadó argentinokról, akik teljesen megőrültek – még egy kerekesszékes bácsit is úgy „dobáltak”, mint a popsztárokat a koncerteken.

Argentínában teljes az őrület, ez az alábbi videóból is jól kivehető. A kerekesszékes bácsi egyáltalán nem félt a felemelése után, láthatóan nagyon élvezte, ahogyan a közönség „rocksztárrá” tette.


Várhatóan nem ez az utolsó videó, amire sokan felkapják majd a fejüket – korábban beszámoltunk arról, hogy két argentin szurkoló megsajnálta egy hajléktalan honfitársát, aki csak csatlakozni szeretett volna az ünneplő Buenos Aires-i néphez.

A legtöbb ember a Plaza de la Repúblicán gyűlt össze, ahol már a vasárnapi finálé után is milliós tömeg tombolt.

Alberto Fernández elnök munkaszüneti napot hirdetett, hogy az ország szabadon ünnepelhesse a győzelmet. Ennek megfelelően a vasúttársaság közlése nyomán a vonatok és az állomások rendkívül zsúfoltak voltak a parádéra igyekvő emberek miatt, illetve a mobilhálózatok a határértékhez közel teljesítenek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik